مزیتها و چالشهای شغل تولید محتوا چیست و درآمد یک تولید کننده چقدر است؟، این سوال را از هرکسی بپرسید ممکن است جواب متفاوتی بگیرید. در ادامه به بررسی برخی از این موارد میپردازیم. در ادامه به سوال مهم دیگری خواهیم پرداخت: درآمد یک تولید کننده محتوا چقدر است؟ با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
مزیتها و چالشهای شغل تولید محتوا چیست؟
سرمایه اولیه
برای تولید محتوا فقط به یک لپتاپ و یک اینترنت خوب نیاز دارید. سرمایه اولیه شما در واقع مهارت و تخصصی است که باید رفته رفته آن را یاد بگیرید. برای همین هم در بخش ورود به بازار کار، روی تجربه کردن دوران کارآموزی تاکید داشتیم. این دوران به شما کمک میکند تا با صرف زمان مناسب، پایههای تخصص خود را به خوبی بنا کنید. بسیاری از افراد حاضر نیستند چندماهی را بدون درآمد یا با درآمد بسیار برای کسب تجربه هزینه کنند و در نهایت ممکن است ادامه مسیرشان با آزمون و خطاهای بسیاری همراه باشد.
تقاضای بازار کار
امروزه با افزایش روز افزون مخاطبان وبسایتها و شبکههای اجتماعی، تولید محتوا با توجه زیادی رو به رو شده است و اکثر کسب و کارها به دنبال تولید کنندگان محتوای با استعداد هستند تا محتوایی با کیفیت و کمتر دیده شده منتشر کنند. البته از طرفی مدیریت زمان و منابع هم از سوی تولیدکننده محتوا چالش این تقاضای بسیار زیاد است.
دورکاری
تولید محتوا برای کسانی که به هر علت، محدودیتهایی دارند و ترجیح میدهند به شکل دورکار یا پاره وقت فعالیت کنند، انتخاب خوبی است. در این شغل توجه اکثر کارفرمایان حرفهای روی خروجی است و خیلی محدودیت زمانی و مکانی نسبت به کارهای دیگر وجود ندارد. البته عدم حضور در فضای کار و مدیریت زمان توسط خود تولیدکننده محتوا هم میتواند چالشهایی را برای برنامهریزی و ایجاد تعادل در زندگی به همراه داشته باشد.
درآمد یک تولید کننده محتوا چقدر است؟
جواب دادن به این سوال که درآمد تولیدکنندگان محتوا چقدر است چندان راحت نیست! چراکه شما در هر حوزهای که فعالیت کنید، درآمدتان بستگی به عوامل زیادی دارد. مثلا این سوال که درآمد پزشکان چه قدر است، جواب مشخص دارد؟ طبیعتا خیر. هر پزشک با توجه به تخصص و تجربهای که دارد، میزان درآمد متفاوتی خواهد داشت و این موضوع در بیشتر حوزههای تخصصی دیگر هم صدق میکند.
برای مثال یک تولید کننده محتوا در هر یک از موقعیتهای زیر شرایط مالی متفاوتی دارد:
- کارمند یا مدیر تولید محتوا با حقوق و پاداش متعارفی که کسب و کارها در نظر میگیرند.
- کار فریلنسری تولید محتوا به صورت پروژهای و دریافت دستمزد براساس نوع کار (مثلا به ازای هر کلمه برای مقالهها)
- طراحی پروژه های افزایش فروش با تکیه بر تولید محتوا و بهکارگیری ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
- و…